مرجع تخصصی نیازمندی های صنعت ساختمان

ساختمون مرجعی است که فروشندگان و مجریان فعال در صنعت ساختمان را به مشتریان آنها وصل می کند

مرجع تخصصی نیازمندی های صنعت ساختمان

ساختمون مرجعی است که فروشندگان و مجریان فعال در صنعت ساختمان را به مشتریان آنها وصل می کند

در ساختمون، فروشندگان و مجریانی که در زمینه صنعت ساختمان فعالیت می کنند، برای معرفی محصول و خدمات خود، ثبت نام و تبلیغ می کنند.
از طرفی بازدید کننده های ساختمون، افراد و شرکتهایی هستند که به دنبال کالا و خدمات و فروشندگان و مجریان مرتبط با صنعت ساختمان هستند.

  • ۰
  • ۰

سقف کناف

 


سقف کناف، سقفی است که در سازه های ساختمانی استفاده میشود که باعث میشود که بار و وزن کلی ساختمان کم شود. پیش از این که از کناف استفاده نمیشد، بار و وزن ساختمان زیاد میشد و این امر باعث به وجود امدن مشکلاتی میشد. با نوآوری سقف کناف تحولی عظیم در دنیای ساخت و ساز ایجاد شد. استفاده از سقف کناف به عنوان مصالح ساختمانی کم هزینه تر است و ساختمان های زیبا و شکیل تریخواهند داشت. در ایران نمایندگی های سقف کاذب کناف وجود دارد که سازنده ها را میتوانند یاری کنند..شدانستنی هایی درباره سقف کاذب و روش های اجرا

 


امروزه بخشی از معماری داخلی استفاده کردن از سقف کاذب می باشد. که این سقف معمولا برای پوشش دادن سقف های اصلی مورد استفاده قرار می گیرد. هنوز درباره پیشینه این رشته اطلاعات دقیقی در دست نمی باشد. مشخص نیست اولین کسانی که از سقف کاذب استفاده کردند درباره کاربردهای آن چه اطلاعاتی داشته اند. سقف کاذب در مدت زمان کوتاهی در صنعت ساختمان به جایگاه مناسبی دست یافت و استفاده از آن در صنعت ساختمان از دغدغه های پوشش و مخفی نگه داشتن عوامل زیر سقف به حساب می آید.


 


سقف کاذب کناف

یکی از پرکاربردترین سقف های کاذب، سقف کاذب کناف می باشد. سقف کاذب کناف به دلیل سبکی، ارزانی، نصب سریع و انعطاف پذیری بالا امروزه کاربرد زیادی در صنعت ساختمان دارد.


سقف کناف به دو مدل ساده و دکوراتیو تقسیم بندی می شوند.


سقف کناف ساده به نصب پنل های گچی به صورت ساده و مسطح می گفته می شود و سقف کاذب دکوراتیو به سقف های اطلاق می شود که دارای طرح های خاص باشند.


 


سقف کاذب رابیتس

این نوع سقف در رتبه بعدی قرار دارد، جنس رابیتس از فولاد مشبک می باشد که توسط مفتول یا سیم آرماتور بندی به شبکه فرعی متصل شده است.


از ویژگی های مهم این نوع سقف ها این است که اکثر ملات ها به آن می چسبند و از طرفی ترک هم بر نمی دارند.


رابیتس خود به دو دسته مسطح و برجسته تقسیم بندی می شود. برای دهانه های کوچک از رابیتس نوع مسطح و برای دهانه های بزرگ تر از رابیتس نوع برجسته استفاده می کنند. هم چنین برای اندودکاری بر روی دهانه های کولر و تأسیسات نیز از این نوع سقف کاذب استفاده می گردد.


 


سقف کاذب آکوستیک

این نوع سقف کاذب از مصالح مختلفی هم چون پارچه چین دار، پلاک های چوبی ، پلاک های گچی و یا ورقه های مقوایی فشرده سفید رنگ و سوراخ دار تهیه شده است و برای مکان هایی مثل سینما، سالن های سخنرانی و … که نباید انعکاس صوت وجود داشته باشد مورد استفاده قرار می گیرد.


 


سقف کاذب آلومینیومی

جنس این نوع سقف ها از آلومینیوم می باشد و قسمت پشتی آن ها از پشم شیشه پر شده است.


 


سقف کاذب چوبی

این نوع سقف ها دارای دو بخش اصلی و فرعی هستند که قسمت اصلی آن ها از فولاد یا چهارتراش و قسمت فرعی شان از چوب تهیه شده است.


 


سقف کاذب با قطعات پیش ساخته گچی

عموما این سقف ها از جنس آلومینیومی هستند که قطعات داخلی آن ها گچ می باشد. این سقف ها به دلیل نصب سریع و آسان، سبک وزن بودن، تنوع در طراحی، مقاوم بودن در برابر آتش سوزی، ثبات رنگ، امکان تعویض راحت قطعات، رنگ کاری با پرداخت هزینه کم، مقاوم بودن در مقابل ضربه، تهویه مناسب، مقاوم بودن در مقابل صدا و سازگاری با محیط زیست بیش تر مورد استفاده قرار می گیرند.


 


سقف کاذب ترکیبی

از ترکیب چند نوع سقف کاذب تشکیل شده است . قبل از استفاده از این نوع سقف ها باید زیر سازی مناسبی صورت گیرد معمولا از این نوع سقف ها برای فضاهای بسیار وسیع استفاده می شود زیرا جلوه آن زیباتر می شود.


 


سقف کاذب گریلیوم

این نوع سقف ها جزء سقف های دکوراتیو می باشند. جنس آن ها از ورق های آلومینیومی و یا آلیاژی می باشد. نام دیگر آن ها سقف باز است، بعد از این که سقف نصب می گردد چیزی که دیده می شود خانه های مربعی شکل هستند که به صورت پیوسته در کنار هم دیگر قرار گرفته اند. در این نوع سقف ها در قسمت پشت سقف تأسیساتی که به کار رفته است به خوبی مشاهده می شود. این نوع سقف ها را معمولا به صورت منفرد و یا ترکیبی با سقف های دیگر مورد استفاده قرار می دهند. سقف کاذب گریلیوم را توسط مفتول و یا زنجیر به قسمت سقف اصلی وصل می کنند.


 


سقف های کاذب دارای توانایی هستند از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد :

 


آکوستیک کردن فضا


پوشش دادن تأسیسات زیر سقف اصلی


جلوگیری نمودن از اتلاف دما و رطوبت


ایجاد حجم ها دکوراتیو


نورپردازی مناسب با توجه به شرایط کار و زندگی و …


 


سقف کاذب

برترین ویژگی های سقف کاذب کناف و pvc و مشبک سبک بودن آن می باشد، تولید صنعتی این نوع مصالح باعث می گردد ویژگی های فنی و استاندارد های ساختمانی در آن ها حفظ شود و تمامی ضوابط را در تولید اینگونه سقف ها حفظ شود.


سقف کاذب


پس اینگونه سقف های کاذب بهترین جایگزین برای سقف های غیر استاندار از جمله رابیتس و سقف های گچی دست ساز می باشد. سقف کاذب کناف بر خلاف سقف رابیتس که دارای زیرسازی سنگین همچون میلگرد و ساختار فلزی می باشد زیر سازی سقف کاذب کناف از فولاد سبک دارای سطح مقطع U L C F ساخته شده است. صفحاتی نیز که روی سازه های زیر سازی سقف کاذب نصب می شوند نیز صفحات گچی می باشند که با روکش یک یا چند لایه پوشانده شده است.


صفحات گچی سقف کاذب کناف توسط پیچ روی سازه ها سوار می شود و درزهایی که بین این صفحات گچی بوجود می آید توسط نوار بتونه و بتونه کناف پوشانده شده و سپس نقاشی می گردد تا سطحی یکدست و تمیز بدست آید. همچنین می توان این سطوح را برای کاغذ دیواری و دیگر پوشش های سقف کاذب و دیوار استفاده نمود.


در صورت نیاز می توان فاصله این سقف تا سقف و یا دیوارهای کاذب را با مواد عایق کننده پوشاند و همچنین امکان دسترسی به لوله های فاضلاب، تاسیسات الکتریکی و … محیا می باشد. در سقف کاذب کناف دریچه هایی نیز نصب می گردد تا امکان دستری به سطوح مختلف از جمله تاسیسات محیا باشد و در صورتی ایجاد خرابی در تاسیسات رد شده از سقف بتوان آن ها را تعمیر نمود.


سقف کاذب کناف به دو مدل ساده و دکوراتیو تقسیم بندی می شود، هر طرحی را می توان با استفاده از این مصالح اجرا نمود از طرح های سه بعدی دکوراتیو تا سقف های کاملا صاف و بدون طرح با کناف قابلیت اجرایی دارد.


ویژگی های سقف کاذب کناف

این نوع سقف سرعت اجرایی بسیار بالایی داشته و هزینه آن نیز پایین می باشد و نیازی به صرف زمان جهت خشک شدن گچ و… را نیز ندارد.


سقف کاذب کناف دارای انعطاف پذیری بالایی می باشد به طوری هر طرحی را می توان با استفاده از کناف اجرایی نمود.


وزن مجموع این نوع سقف کاذب بسیار پایین بوده و پانل هایی که در آن نیز استفاده می شوند همانند آن سبک می باشند.


دسترسی راحت به تاسیسات این سقف با یک دریچه امکان پذیر است.


سقف کاذب مشبک

سقف کاذب مشبک دارای یک زیر سازی فلزی به همراه تایل های 60 در 60 سانتیمتری می باشند که روی این سازه ها نصب می گردند و امکان دسترسی به بالای آن به راحتی امکان پذیر می باشد و می توانید به تمام تاسیسات دسترسی داشته باشید.


تایل های مورد استفاده از قبل رنگ آمیزی شده اند و یا دارای روکش می باشند که جنس روکش آن ها PVC یا آلومنیوم می باشد. به دلیل عدم نیاز به رنگ آمیزی سرعت اجرایی این نوع از سقف بسیار بالا بوده و دارای قیمت پایینی نیز می باشد.


در برخی مکان ها که تاسیسات زیادی از سقف عبور کرده است و یا امکان آتش سوزی و گرمای زیاد وجود دارد باید از تایل های با روکش آلومنیوم استفاده نمود که در مقایسه با تایل های PVC کمی قیمت آن ها بالاتر می باشد.


خود این تایل ها نیز به دو نوع آکوستیک و غیر آکوستیک (ساده) تقسیم بندی می گردند، در مکان هایی همانند سینما ، آمفی تئاتر و دیگر مکان هایی که نیاز به عایق صوتی وجود دارد از تایل های آکوستیک استفاده می گردد.


نحوه نصب سقف کاذب مشبک

ابتدا نبشی هایی دور تا دور مکان مورد نظر نصب می گردد که حکم اولین سازه های باربر را دارند، سازه بعدی سقف کاذب مشبک سپری می باشد که دارای انتهای کلیک بوده و به یکدیگر متصل می گردند و توسط سوراخ هایی که در آن ها وجود دارد به سقف اصلی متصل می گردند.



یکی از مهم ترین کارکردهای سقف کاذب پوشاندن می باشد. هم چنین از دیگر کارکردهای آن می توان به دکوراتیو و نورپردازی اشاره نمود . در صورتی که قصد دارید دکوراسیون داخلی منزل تان را تغییر دهید به دنبال افراد حرفه ای بگردید و نمونه کارهای قبلی شان را مشاهده کنید و در آخر کار مناسب ترین فرد را با توجه به بودجه ای که در اختیار دارید انتخاب کنید.


 


  • ۹۶/۱۰/۲۰
  • ساختمون دات کام

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی